Інтермедіальне поле повісті «Я, Мілена» Оксани Забужко - Мислива, Вікторія (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2013)
У статті розглянуто повість Оксани Забужко «Я, Мілена» як простір для інтермедіальних маркерів. Йдеться про вплив технологій на внутрішній світ героїв, зміну світобачення людини через взаємодію сучасних мистецтв. Проаналізовано відмінні риси між інтертекстуальністю та інтермедіальністю.