Емотивна лексика у мові «творів про техніку» Бернгарда Келлерманна - Романова, Наталія (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2013)
У статті проаналізовано функціонально-семантичні особливості емотивної лексики у мові «творів про техніку» Б. Келлерманна, що позначає найсильніші базові емоції — радість, гнів; класифіковано її за такими ознаками: назви емоцій; емоційний стан; емоційна оцінка; емоційне переживання; емоційна характеристика людини.