ЯК НАМ ДОСЛІДЖУВАТИ ІДЕНТИЧНІСТЬ? - Бондарева, Олена (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2021)
Рецензія: Фукуяма Френсіс. Ідентичність. Потреба в гідності й політика скривдженості: монографія. Пер. з англ. Т.Сахно. Київ: Наш формат, 2020. 192 с.