Алгоритм розвитку російської лірики: художні перетини поезії срібного віку і текстів рок-дискурсу - Сізова, Ксенія (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2013)
У статті розглядається алгоритм розвитку російської лірики, вибудований шляхом порівняльного аналізу поезії срібного віку і пісенної лірики рок-груп кінця ХХ — початку ХХІ ст. в аспекті пошуку спільних ідейно-тематичних, поетикальних і мовно-стильових ознак.