Творчий доробок турецького драматурга Улькю Айваза - Прушковська, Ірина (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2013)
Статтю присвячено дослідженню творчого доробку турецького драматурга Улькю Айваза. Розглядаються сюжетна лінія, зміст творів, проводяться паралелі між оповіданнями та п’єсами автора, аналізуються фольклорні мотиви.