ПИТАННЯ РЕЦЕПЦІЇ МІФУ В ЛІТЕРАТУРІ АНГЛІЙСЬКОГО БАРОКО - Zuienko, Maryna (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2016)
У статті об’єктом вивчення є міфопоетичні дослідження, присвячені питанню імплементації міфічного матеріалу в літературі англійського бароко. Проаналізовано вітчизняні та зару- біжні науково-критичні розвідки, виокремлено способи залучення міфу в літературу на всіх структурних рівнях художнього тексту.